Για το blog...

1.
Στο blog ΔΕΝ θα βρείτε τραγούδια για κατέβασμα. Αδιαφορώ για τους νόμους της ΑΕΠΙ, αλλά αν το δούμε από την σωστή γωνία, τα τραγούδια ανήκουν ηθικά στους δημιουργούς τους. Τους συνθέτες και τους στιχουργούς. Αν λοιπόν θέλετε ένα τραγούδι, αγοράστε το CD. Αν πιστεύετε (όπως κι εγώ πιστεύω) ότι η τιμή που πουλάνε τα CD οι εταιρείες είναι τραβηγμένη απ' τα μαλιά, μην αγοράζετε CD από δισκάδικα. Περιμένετε πότε θα τα βάλουν προσφορά οι εφημερίδες!

2.
Στο blog ΔΕΝ θα βρείτε φωτογραφίες από εξώφυλλα δίσκων για κατέβασμα. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα άλμπουμ που αναφέρονται στο blog, τελούν υπό το καθεστώς της "εύλογης χρήσης". Είναι δηλαδή μικρές εικόνες, χαμηλής ανάλυσης, που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετο, βοηθητικό, οπτικό μέσο για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου που συνοδεύουν.

3.
Στο blog ΔΕΝ θα βρείτε στίχους δικούς μου (!). Όλοι οι στίχοι ανήκουν στους δημιουργούς τους. Επομένως, αν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε για κάποιο λόγο (και βέβαια όχι κακόβουλα) θα πρέπει να ζητήσετε την άδεια από τους δημιουργούς τους και όχι από μένα.

4.
ΔΕΝ συνεργάζομαι με μουσικές εταιρείες και ΔΕΝ είμαι μουσικολόγος. Αν καμιά φορά μου ξεφεύγει και κάνω κριτική σε κάποιο τραγούδι, είναι γιατί το συμπάθησα πολύ ή γιατί το μίσησα αφάνταστα! Κι αυτό που εκφράζω είναι η γνώμη μου και δεν περιμένω να συμφωνήσετε μαζί μου. Ελπίζω όμως, ότι δεν θα θεωρήσετε τις απόψεις μου υποβολιμαίες...

5.
Όλο το blog είναι προσωπική δουλειά, χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια, εκτός από την σπάνια βοήθεια που μου δίνει ο γιος μου, όταν δεν έχει σχολείο ή φροντιστήριο, και όταν δεν παίζει μπάσκετ. Γι' αυτό μη με αναγκάζετε να ασχολούμαι και με τον έλεγχο των σχολίων που τυχόν κάνετε... Μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας για τα τραγούδια, όσο ακραίες κι αν είναι, αλλά δεν νομίζω ότι οι χυδαιολογίες θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενά σας!

6.
Προσπαθώ, οι πληροφορίες που αναφέρω να είναι έγκυρες και τεκμηριωμένες. Επειδή όμως δεν έχω το αλάθητο του Πάπα, καλό είναι, όπου βλέπετε κάποιο σφάλμα να με ενημερώνετε (e-mail), ώστε να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις. Ευπρόσδεκτες είναι ακόμα οι παρατηρήσεις για ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη που τυχόν έχω κάνει στους στίχους των τραγουδιών, καθώς δεν τους αντιγράφω από κάπου, αλλά τους καταχωρώ την ώρα που ακούω το τραγούδι να παίζει.

No comments:

Post a Comment